25 martie 2011

Femeia Scorpion

Iata Stefan ca nu mai sunt atat de inspirata in seara asta si postez caracteristile zodiei mele recurgand la simpla metoda copy-paste. Singurul "efort" pe care il depun este sa citesc si sa selectez din zecile de descrieri, ceea ce e relevant si se potriveste cu caracterul meu. Azi punem lipsa de inspiratie pe seama oboselii ;)
Postez descrieri ale zodiei scorpion, ale femeii scorpion, descrieri ce mi se pare interesante, adevarate si in care ma regasesc 99.9%  :)
O noapte linistita, >:D<


  • Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar.

    A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, întrucât ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata în aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o împartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara în aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature.
  • Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati învechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, însa, îsi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi înca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale. 
  • Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie - cu alte cuvinte - sa se descurce si singura. Atingerea ei înfioara si miscarea trupului stimuleaza.
  • O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca - merita subliniat - acestea fac parte dintre dotarile ei native.


    Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!
  •  Frumusetea femeii Scorpion este misterioasa si plina de magnetism. Si mai interesant este faptul ca ea stie deja acest lucru si se foloseste la maxim de acest atu. In perioada in care un barbat ii va face curte, ea va sti cum sa se controleze si ii va lasa impresia ca el se afla la conducere. Femeia Scorpion stie cum sa cucereasca un barbat si cum sa il atraga in mrejele ei. Si de cele mai multe ori chiar are succes.

    Nu se manifesta niciodata galagios in public, nu va sari in bratele barbatului pe care il iubeste si nu il va coplesi cu declaratii. In schimb, se va apropia discret de el si ii va sopti cuvinte frumoase, menite sa fie auzite doar de urechile lui.

    Persoanele care nu sunt sincere sau sunt indecise cu privire la sentimentele lor ar fi mai bine sa se tine deoparte, deoarece femeile Scorpion sunt foarte analitice, prin urmare nu prea le scapa multe lucruri. Isi poate da seama de intentiile cuiva, chiar inainte ca acestea sa fie puse in practica.

    Chiar daca, in general, este o femeie amabila, cu zambetul pe buze, nu exista cuvinte pentru a o descrie atunci cand este furioasa. In aceste momente se poate transforma intr-o persoana ironica, pe care ai putea sa o descrii cu usurinta ca avand o inima impietrita. Daca femeia Scorpion poate iubi cu devotament, atunci poate uri cu puteri nebanuite. Desi este dominata de trairi si de sentimente foarte puternice, aceasta femeie isi lasa destul de rar sentimentele la vedere. Caracterul ei o recomanda pentru confesiuni. Poti sa fii sigur ca stie sa pastreze secretele, atat pe ale tale, cat si pe cele ale inamicilor tai.
  • Cel care se indragosteste de o femeie Scorpion ar trebui sa isi aloce mai mult timp pentru cunoasterea partenerei sale. In general, aceasta este atrasa de barbatii puternici, nu pentru ca ea insasi nu ar fi o femeie puternica, ci pentru ca nu accepta prea usor slabiciunile barbatilor.

    Pretentiile ei nu se opresc aici. El trebuie sa indeplineasca niste standarde foarte ridicate pentru a-i fi pe plac. Printre acestea, trebuie sa fie destul de aratos, inteligent si in acelasi timp filozof, si desigur, sa emane 100% masculinitate. Odata angajata intr-o relatie, femeia Scorpion isi va inconjura partenerul cu multa dragoste si atentie.

    Cel care a stiut cum sa castige inima unei femei Scorpion sa fie sigur ca nu se va simti singur vreodata. Ea ii va fi devotata si ii va oferi suport moral pentru orice actiune de-a lui. Il va incuraja si il va sustine in public, va lupta chiar impotriva tuturor daca va fi cazul.

    Insa toate vin cu un pret. Femeia Scorpion este extrem de geloasa si posesiva cu cei pe care ii iubeste. Este o natura suspicioasa, deci este mai bine sa nu i se ofere motive sa dezvolte ganduri. Pe de alta parte, si partenerul ei va trebui sa invete sa isi stapaneasca gelozia, pentru ca femeia Scorpion va atrage intotdeauna privirile reprezentantilor de sex opus. Nu suporta prea bine posesivitatea, chiar daca vine din partea barbatului pe care il iubeste, asa ca acesta din urma este mai bine sa isi aminteasca faptul ca ea ii va fi devotata tot timpul.
  • Este pretentioasa in pat si putini barbati ar reusi sa o satisfaca. Nu are rabdare pentru oamenii care nu corespund si care sunt inselatori. Iar oamenii importanti psihic traies minuni in preajma ei. Nu face asta din altruism ci spre propria ei satisfactie. Are un cap perfect, o intuitie minunata. Foarte critica isi analizeaza partenerul si prietenii pana cand ei ajung sa joace un rol important in viata ei, vede, analizeaza, in timp ce ea ramane de nepatruns... Adevarata ei fata este greu de descifrat si poate ramane un vesnic secret. E incapatanata, isi calculeaza bine telul si nu se lasa pana nu l-a atins.
  • Intr-un punct poti fi sigur - ii este credinciasa barbatului pe care il iubeste, si acestuia ii aduce sacrificii. Daca un barbat o ajuta si o intampina la jumatatea drumului, ea ii va apartine pe veci. Este o amanta devotata care isi apara partenerul. Lupta pentru el si nu se intereseaza de gura lumii. El, insa, nu are voie sa fie instabil caci nu-l va ierta niciodata. Casatoria cu ea - daca-ti poti imagina iadul si raiul impreuna. Alta cale de mijloc nu exista. Este zodia cea mai extremista. Este o femeie de stil mare, cei slabi mai bine sa o ocoleasca.
  • Nu este totusi o usuratica asa cum s-ar crede pentru ca ea urmareste intotdeauna un scop precis. Ea nu se joaca de-a iubirea. Pentru ea iubirea reprezinta totul. Sunt atat de exigente la acest capitol incat li se poate sfarsi viata fara sa fi fost indragostite cu adevarat. Cand iubesc nu cunosc limite nici in a-si rasfata iubitul (dulcegariile lor nu sunt cele siropoase cu care sunt diabetizati barbatii de catre femei) dar nici in gelozie.
  • Dar nu poate fi gasita o femeie mai loiala si mai dispusa la scrificii. Asta cand este indragostita, repet. Dar cum acest lucru se intampla rar, vom gasi poate mai des tipul vampa, care foloseste barbatii, care face schimb profitabil cu farmecele ei, cinica, dura, razbunatoare, pragmatica. Orice femeie Scorpion aspira la iubirea absoluta. Daca este casatorita cu un barbat pentru care iubirea ei s-a stins nu il va abandona ci ii va ramane loiala (loiala in termenii ei). Nu mai este nevoie sa subliniez ca este foarte razbunatoare si ca ii place sa chinuie un pic atunci cand se simte jignita sau umilita.
  • Doar ca, in subconstientul ei, ar prefera sa fie barbat. Ar avea mai putine restrictii si mai multe oportunitati. Este singurul secret pe care-l ascunde si fata de sine, asa ca, sa-l vada dat in vileag, nu-i pica deloc bine.
    Din clipa in care fata din Scorpion va putea face diferenta intre botoseii albastri si cei roz, se va resemna sa-i poarte pe cei roz, pentru ca e o adevarata maestra a adaptarii perfecte la orice situatie. Dar rozul nu e culoarea ei. Adevarata nuanta a firii ei e maroul inchis, sau rosul inchis, ca vinul, care nu sint tocmai culori feminine. insa e capabila sa te faca sa crezi ca sint.
  • Poate uri veninos, ucigator si poate iubi cu ferocitate, abandonindu-se total. De un lucru poti fi sigur: nu e nicodata  "calduta", intre cele doua extreme.
  • O data ce te-ai apropiat de o Scorpioana, poti fi sigur ca esti un barbat deosebit si neobisnuit. Asa cum poti fi sigur si de faptul ca ea te iubeste cum n-ai mai fost iubit si nici n-ai sa mai fii iubit vreodata. Vei fi cel mai important lucru din viata ei. Daca e o plutoniana tipica, te va sustine cu loialitate si va incerca sa te faca fericit cu o intensitate pasionala. Daca esti prea greu e multumit, isi va arata frustrarea prin incercari pasionate de a-ti anihila dezinteresul.
    Probabil ca ti-a sarit in ochi cuvintul "pasional". Majoritatea barbatilor au auzit zvonuri interesant despre pasiunea femeilor din Scorpion. E adevarat. Pe dinauntru clocoteste de pasiune, desi aceasta e tinuta strict sub control si ascunsa sub o atitudine glaciala fata e straini si un calm de suprafata care-ti aminteste de catifeaua neagra.
  •  
  • Dar barbatii sint, din pacate, prea inclinati sa asocieze pasiunea strict cu amorul fizic. Dar definitia plutoniana a acestui cuvint e mult mai cuprinzatoare. Are legatura cu sentimentele ei legate de absolut tot ce atinge. Ea nu stie ce inseamna sa fii usor interesat de ceva. ii este imposibil sa fie detasata. Rareori poate spune ca ii place sau nu-i place o piesa de teatru, o carte, religia, mobila sau anumiti oameni. Ori ii repugna cu vehementa, ori idolatrizeaza cu pasiune. Daca ceva nu ii stirneste una din aceste doua atitudini, atunci ignora complet acel lucru, adoptind o atutudine glaciala.
  • Toti Scorpionii sint extrem de selectivi cind e vorba e prieteni. Pe cei care merita ii vor pastra o viata, iar cei superficiali, comuni, vor ramine intotdeauna pe dinafara.
P.S. Am tendinta sa cred in horoscop si ma fascineaza prezentarea asta, sub forma generala, a femeii scorpion. Sunt extraordinar de incantata ca sunt nascuta sub semnul acestei zodii :)

Un comentariu:

  1. Sunt SCORPION si sunt foarte mandra de acest lucru, ma regasesc perfect in aceste descrieri :P Mersi pentru postare.

    RăspundețiȘtergere