20 martie 2011

Razboiul intre sexe

'' Ce vor femeile cu adevarat....

 ....... Poate ca o parte din femei isi doresc ceea ce sustine Alice pe blogul ei dar restul femeilor ( adica majoritatea ) isi doresc urmatoarele lucruri ( o sa va explic ce inseamna lucrurile pe care ea le-a) :
- sanatate si frumuseste - adica daca se poate sa se mute doctorul plastician la ele acasa...stiti voi...silicoane, botox, facelift-uri...etc
- job/cariera/ siguranta financiara/ independenta - adica sa ai proprii tai banii ca sa nu-i mai cheltuii pe ai lui, right ? ca daca nu cheltuim o gramada de bani pe curu vostru....sariti cu gura ca nu va iubim ( si cand zice cineva ca sunteti materialiste .... sariti repede cu gura ).
- un partener de viata inteligent, frumos, inalt, bun la pat, cu ceva banuti, realizat profesional - sa o luam pe rand: "inteligent" - adica stie baiatu sa faca bani din orice, "frumos" - un barbat urat nu e bun chiar daca are suflet mare ? si mai ziceati ca noi barbatii suntem superficiali, "inalt" - ce vreti fetelor ? un Ghita Muresan gen ? "bun la pat" - ok hai sa zicem ca asta merge....ca degeaba o ai intre picioare daca nu stii ce sa faci cu ea, "cu ceva banuti" - in ziua de azi daca omul nu are masina ( de la golf 3 in sus ) si o casa cu minim 4 camere nici nu va uitati la el ( dar totusi vreti independete financiara :)) ), "realizat profesional" - orice barbat care are un sef ( adica nu e el seful la locul de munca) nu e bun.
- afectiune, atentie, dragoste - daca suntem prea afectuosi....va sufocam...daca va lasam prea mult spatiu, nu va iubim...wtf ? spuneti-ne si noua care e doza normala ? sa nu murim prosti
- complimente - daca un barbat va spune ca sunteti frumoase, destepte, amuzante....voi atacati cu doua variante: ori minte omul.....ori vrea doar sa va f**a.....de sinceritate fetelor, ati auzit ?
- viata sociala activa - ca sa ai o viata sociala activa trebuie sa contribuii cu mult timp si multa atentie indreptata spre cei din jur....si de aici incep certurile .... "iar iesi cu baietii??", "iar iti suna telefonul?" , "numai tu poti sa-l ajuti? sa sune si pe altii" deci nici asa nu e bine pentru voi....ca sa nu mai vorbesc ca in viata noastra sociala nu au voie alte femei ( un barbat si o femeie pot fii simplii amici, dar voi nu, batman batman )
- surprize, iesiri, shooping, excursii - adica o gramada de bani, cheltuiti pe curu vostru....voi intotdeauna mergeti pe ideea: banii mei sunt banii mei....banii tai sunt banii nostri...o_O....pe bune....pai daca tot ai sau vrei independenta....cumparati femeie si singura ce-ti pofteste curu...pardon...inimioara :D

deci vezi tu Alisu....voi femeile sunteti cam greu de multumite....si oricum am da-o tot gasiti un motiv sa ne reprosati existenta pe pamant...Noi barbatii suntem mai usor de multumit....vrem o femeie frumoasa, desteapta, amuzanta, sociala, independenta financiar, intelegatoare....dar pentru ca acea femeie nu s-a nascut inca....ne multumit cu mai multe care au cate una din calitatile de mai sus ;). Asa ca fetelor....cam toate sunteti la fel....prin simplu fapt ca sunteti foarte greu de multumit....si orice femeie isi doreste toate chestiile de mai sus, in schimb noi barbatii ne asemanam intr-o singura privinta....ne multumit cu putin....Noapte buna, v-am pupat....astept injuraturile voastre pe mess, facebook sau intr-un comentariu postat aici ;) ''


" Noi barbatii suntem mai usor de multumit....vrem o femeie frumoasa, desteapta, amuzanta, sociala, independenta financiar, intelegatoare...." LOL !!!

Ooook, Mr Perfect !Nu stiu de ce am impresia ca aici a scris un barbat frustrat in privinta banilor si a relatiei pe care o are ;)
Dragul meu, de cand e lumea, s-a promovat o idee : femeia la cratita, barbatul aduce bani in casa . Incoace, in ultimele decenii, s-au schimbat cumva principiile si s-au trezit femeile sa sustina sus si tare : INDEPENDENTA !!!
Femeie! E la moda sa ai job bine platit si sa nu depinzi financiar de nimeni! Dar hai sa fim seriosi ! Carei femei nu-i place sa ii se ofere? Hai sa nu particularizam ci sa generalizam , sa ne bagam picioarele in ele idei moderne de viata si sa gandim la rece .
NU SUSTIN mentalitatea "sunt femeie, mulg de la barbat ! "  insa observ in jurul meu de ce vor femeile independenta financiara si ce fac cu ea . Jos palaria in fata celei care munceste ( deci nu produce banutzul cu fundul ) , jos palaria in fata celei care e capabila sa spuna : " In acest moment , castig suficient de bine incat sa nu am nevoie de banii unui barbat, castig suficient de bine incat imi permit sa-mi ofer sanatate, frumusete, iesiri, shooping, excursii, SINGURA , fara sa contribuie nimeni. Stiu, e greu in zilele noastre sa realizam asta, dar se poate ! Se poate prin ambitie, inteligenta si munca.
Ce ne facem cand atigem aceasta performanta ? Care e mai e farmecul relatiilor intre barbat si femeie ? Admir maxim un barbat care stie sa ofere o floare ( atentie !!! zic o floare, nu un buchet sau cosuri cu sute de trandafiri! ), un barbat care stie sa ofere un cadou ( atentie !!! cadoul nu sta in valoarea materiala de fiecare data ! ) , un barbat care, pentru a te face sa te simti minunat te suna si iti spune " in seara asta te faci MAI frumoasa , vin, te iau iesim "  Din punctul meu de vedere asta inseamna sa-ti doresti un barbat inteligent, cu ceva bani; cred eu, tu tarie, ca numai din partea unui asemenea tip te poti astepta la astfel de gesturi. Cu ce ma incalzeste un ghiolban plin de bani si super frumos daca e taran si e incapabil sa-si exprime dragostea (daca ti-o poarta ! ) . Masculinitatea unui barbat sta in asta. Daca femeia le face pe toate, isi pierde din feminitate. Nu sunt o feminista convinsa, dar cred in finetea si in statutul nostru in societate. Nu suport sa vad o femeie-barbat care nu stie decat munca munca, casa, datorii, rate singura sau mai rau, cu un partener delasator "las ca face ea tot" . Situatia se schimba cand , nah, e posibil , sa fii tu ca femeie mai norocoasa si sa castigi mai mult ca el. Halal ! Folosesc un cliseu " daca va iubiti ... nu conteaza cine ce si cum " .
In sfarsit, sa nu o lungesc prea mult, hai sa nu aruncam cu pietre in femei, hai sa echilibram putin barca si sa ne vedem fiecare barna din ochi. Si mie imi creeaza repulsie , femeia care sta cu mana intinsa, sta numai in Spa-uri si in mall-uri pe banii omului. Si la fel de multa repulsie imi creeaza barbatul care o data scapat la bani , pierde multe din valorile importante ale vietii. 
In postarea mea am generalizat, e adevarat ! Nu acuz si nu sustin ca toti sunteti la fel. Nu sunt eu marea versata sa-mi pot da cu parerea la sigur! Insa per ansamblu, acestea au fost repere deprinse din minimul de experiente traite si maximul de exemple din jurul meu.
Nu e nimic gresit in a oferi marea cu sarea femeii pe care o iubesti , atat timp cat si ea participa  cu maxim de interes la satisfacerea propriilor ei dorinte si ALOR TALE. La fel ca noi, si voi sunteti flatati cand iubita/sotia va anunta ca a facut o rezervare la munte in week-end sau apare cu un accesoriu nou pentru masina ori cu vreo camasa draguta, oferite cadou. Asa vad eu un cuplu frumos, asa vad eu ca ar trebui sa decurga lucrurile intr-o relatie. Sa poti oferi si la randul tau sa primesti . De asta imi doresc eu personal independenta financiara! De asta imi doresc eu frumusetea, eventual o operatie estetica , hainute noi , farduri ! 1 la mana : din respect pentru mine si 2 la mana : din respect pentru barbatul care s-a indragostit de mine, care ma atinge si care iese cu mine.
Am trait o experienta , traumatizanta pt mine, in care am asteptat numai sa primesc . Si primeam! Cred ca si luna de pe cer daca o ceream. Si ? De ce nu mai sunt azi cu barbatul ala ?
Deja a devenit mult prea personala postarea. Mi-am expus si punctul meu de vedere vis a vis de  traducerile oarecum ironice si rautacioase ale descrierilor mele.
Repet ! Nu suntem toti la fel si de aceea cred in compatibilitate si in sufletele pereche. Daca esti ghiolban cu bani , ia-ti o pitzipoanaca ! Asta ti se potriveste ! Daca esti barbat inteligent cu bani alatura-te unei femei asemenea tie !
Femeie tu ! Daca esti desteapta frumoasa si realizata profesional cauta ceea ce ti se potriveste si nu detaliez ce pentru ca stii deja ! Daca esti materialista si astepti numai sa primesti fara sa misti un pai, e plina tara de'al de Columbeanu, Gheara sau care or mai fi !
Asadar, gandeste cum vrei , alege ce vrei si daca te face fericit ce ai Jos Palaria ! Suntem in jur de 6-7 miliarde de oameni pe pamant ? Sigur este unul perfect creat pentru tine !

P.S. De asta nu sunt eu inca "material de relatie serioasa " . Nu am atins performanta ;)

11 comentarii:

  1. alissu gandirea e tare faina dar ai grija,barbatii de tem de femeile puternice :P keep it real poop

    RăspundețiȘtergere
  2. ma eu sper ca barbatii puternici nu se tem :)) adica barbatii adevarati :ppp
    p.s. de astia frustrati si care s-au simtit atinsi, loviti aici ... nici nu discut!
    multam, pup si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. un barbat adevarat nu se teme de o femeie puternica...se simt amenintati doar cei care nu sunt increzatori in propria persoana...sa ai o femeie puternica alaturi inseamna sa ai un aliat puternic in lupta cu viata ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Alisu esti un spirit intelept intr un suflet de copil, nu stiu cum le impaci dar asta presupune mult zbucium interior, risti sa te faci greu inteleasa,usor de iubit,greu de digerat, demna de respectat si Dumnezeu imi e martor, tu creezi dependentza bai fata !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mami stii ce vad eu aici? Pe bune si nu mi pare rau, rodul muncii mele:), a meritat, sincer, vazand modul in care privesti viata sub toate aspectele ei. cred ca ma declar linistita in ceea ce te priveste, incercand sa ti dau cu oarecare masura din prea plinul paharului meu, sper ca ti ai luat cu lingurita din prea multa masculinitate a mea, cu lacomie din prea multa ambitie mea, cu timiditate din feminitatea mea si cu incredere din prea multa speranta a mea, intr o viata mai buna, cu oameni mai curati si mai adevarati. CU DRAGOSTE MAMA!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. TE IUBESC MAMA ! Pur si simplu te ador !

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce inseamna sa ai o mamica minune!!!! Tot respectul, imi plec capul si va spun saru'mana!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. De ce sunt barbatii porci si femeile curve???
    Raspuns: Barbatii sunt porci pt ca asa sunt ei de la mama natura, iar femeile sunt curve din cauza barbatilor.....
    Ia sa vedem cui ii pica bine ce am scris eu aici????


    Fratilor si surorilor, ne-am adunat pe acest blog pt a face un pic de lumina.... Nu v-ati saturat oare de subiectivism , gandiri platonice, si minte de copchil de 3 ani???? nu v-ati saturat sa dati vina unul pe altul??? ca din cauza femeii ca e,etc etc...nuu ca e din cauza barbatului ca e si el la randul lui , etc etc....si cica evoluam...eu nu vad nici o evolutie....eu nu vad decat ceata, prostie, imaturitate. o sustin pe alissu din toate punctele de vedere, si regret ca e prea tarziu sa se mai schimbe ceva in entalitatea omului, din pacate toate merg din rau in mai rau...dar cu toate astea sper ca acolo undeva exista si acea persoana care sa nu fie asa cum e caracterizata de societate in general, sper sa mai gasesc sufletul ala aparte, poate sunt prea naiva, dar totusi speranta moare ultima...
    eu nu iau nici apararea barbatului, dar nici pe cea a femeii, suntem nascuti in pacat, suntem supusi greselilor, ca doar de pe urma lor invatam...lumea e plina de rautate, am ajuns sa purtam masti, sa ne fie frica sa aratam cine suntem cu adevarat, sa ne fie frica sa fim raniti, sa ne fie frica si de umbra noastra.
    dati cu piatra in celalalt, ca doar voi nu aveti nici o vina. si cum ziceam: nu se mai poate face nimic, e prea traziu, dar macar acceptati realiatea, acceptati ca nu avem minte nici macar cat o gaina.
    si cand ma uit in jur , imi dau seama de ce nu se mai face papusoiul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ohhh Da !!! Mor de ras de cat esti de nebuna si in acelsi timp ma infioara tonul si determinarea, furia si strigatul de diperare din tine fata mea.
    Stii cum mi te-am imaginat ? Stii Reverendul ala negru din filmele americane ? Si corul de negrii din spatele lui, care canta ultimele cuvinte ale predicatorului? Si danseaza? Si tipa? Eh, ceva de genul :)
    Te pup ! Esti o luptatoare !

    RăspundețiȘtergere