3 aprilie 2011

Post-comment :)

Si ce te faci dragul meu daca iti pui prietena sa-mi citeasca blogul si vede comentariile tale? " Asta faci tu in timpul noptii ?! Dai comenturi si faci complimente fetelor pe bloguri ? " :))

Daca acum ti se pare ca am 28,30 de ani iti dai seama cum voi fi cand voi avea anii astia ? ;)) Evoluam pe zi/an ce trece ....
Legat de statusul meu single, da, sunt singura si mi-e mai bine decat daca as fi cu cineva si nu as fi fericita :) Nu mi-am stabilit schema relatiei perfecte, nu mi-am stabilit reguli ca sa ma ghidez dupa ele, ar inseamna sa fiu robotel; sunt principiile mele care ma ajuta sa iau deciziile cele mai bune, indiferent de starea emotionala in care ma aflu.
Vis a vis de relatii, eu am o alta viziune si e impartita in cateva notiuni :
  • one night stand
  • relatie ocazionala
  • relatie cu interese
  • relatie sexuala ( parteneri de sex)
  • relatie serioasa
  • relatie serioasa serioasa 
Primele 4 ies din ecuatie acum si detaliez putin teoria mea legata de relatiile serioase si cele serioase serioase :)
Relatia serioasa e legatura dintre femeie si barbat bazata pe ideea " CUPLU " . Eh, in cuplul asta chiar exista dragostea, afectiunea, dependenta fiecaruia de celalalt ( morala, fizica), exista colaborare, complicitate, atentie, suflet pus pe tavi, in modul frumos, exista si responsabilitati (si daca stii cum sa le privesti de cele mai multe ori sunt blande) . E sentimentul de apartenenta, ai pe cineva si esti al cuiva, esti implicat si dedicat. Asta e o relatie serioasa si poate fi extrem de frumoasa daca partenerii sunt inteligenti si comunicativi :)
Relatia serioasa serioasa ... e relatia de mai sus la care adaugam : mutatul impreuna, planuri de viitor pe termen mega-indelungat, inelul, cererea in casatorie, nunta, investitii financiare comune, copii, familia.
Asta din urma implica multa atentie, multa maturitate si determinare, implica asumare.  .
Pentru mine este o mica (mare) diferenta intre cele doua iar faptul ca nu am atins inca performanata e mana in mana cu dorinta mea de a avea o relatie serioasa serioasa; deci e exclusa din start varianta. In schimb o relatie serioasa se poate ivi oricand :) Nu o am inca pentru ca nu am intalnit barbatul ala istetel, inteligent, frumusel, pasional, dragut si afectuos care sa si iubeasca :)  Pe romaneste " Nasu' " :))   Asadar nu sunt chiar asa de stricta si nu m-am incuiat, nu am reguli categorice si planul facut la punct si virgula ... nu astept perfectiunea caci nu exista; ma repet e vorba de principiile mele de viata ;)
In concluzie, relatiile sunt atat de frumoase, desigur daca stim cum sa le intretinem si sunt experiente unice in viata caci intotdeauna suntem diferiti si nu se repeta ever :)
Poate te-ai mai lamurit Bogdane, multam pentru comm si te-am pupat !


O duminica excelenta !

P.S. Ai avut dreptate amice, azi am avut inspiratie :)) Ai pile strong, ce-i drept :))

4 comentarii:

  1. Extrem de desteapta fata!!! Privesti viata dintr un unghi bine ales, protector, matur, plin de rationament. Mai rar atata profunzime in gandire si n simtiri in zilele noastre, sa ti fie de bun augur, sa ti deschida mintea in alegeri bune si intelepte in viata si sa dea Domnul sa intalnesti intr adevar persoana care sa te merite cu adevarat!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Recunosc ca m ai cucerit, mi as dori sa te cunosc, sincer:)Marius!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Marius !Esti dragut, poate ne vom cunoaste, viata e lunga si lumea e mica :)

    RăspundețiȘtergere