10 aprilie 2011

Battery Full

Am avut un week-end exceptional ! Daca in timpul saptamanii ma pregateam intens pentru o petrecere, ma gandeam cu ce sa ma imbrac, cum sa-mi fac parul, ce pantofi sa-mi iau :)) sambata , o data ajunsa la locul cu pricina, Moinesti, m-am trezit intr-un ambient taman invers fata de ce asteptari aveam eu. De o data nu mi-a mai pasat de cum sa ma imbrac (cu toate ca aveam haine de party pregatite in geanta ) , de cum imi sta parul si daca mai stiu sau nu sa dansez ;)) Atmosfera intima, prietenoasa, oameni inteligenti si draguti ( iata-i !!! ) , muzica la volum mediu, spritz-uri, tigari si narghilea cu aroma de scortisoara. Rasete, povesti, amintiri, "caterinca" , bancuri si poante :) Cu Claudiu, de care mi-a fost super dor, discutii strong, discutii de suflet, confesiuni, crize de ras, poze . Eram antrenati la un moment dat in pregatirea mesei , a gratarului, un adevarat ritual la care participam cu totii, fiecare la ce se pricepea mai bine :))
S-a lasat si cu dansuri, cu melodii si cantari in cor, cu hore si cu dictia usor modificata :))
Bineinteles ca spre dimineata fiecare s-a retras la somn iar unul din bunii nostri amici , om care nu se afla pe creanga sa :)), s-a pus pe glume ce includeau cate o petarda, pocnita intr-un bidon la capul cuiva, bulion, sperieturi si " justify sex " la maxxxxim la ora 5 A.M ...
Azi dupa-amiaza am servit pranzul, am baut cafele si ne-am tolanit din nou la povesti ...


Un sfarsit de saptamana extraordinar, cum nu am mai avut de mult ( ani ! ) , sfarsit de saptamana facut sa fie atat de frumos de catre oameni ! De catre oamenii sufletului meu, cum imi place mie sa-i numesc .

3 comentarii:

  1. vezi...ti-am spus ca astfel de oameni inca mai exista...si ca tot ce iti trebuia era doar putzina rabdare...trust me next time girl..;)

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Cand nu asculti asa se intampla, ti sa zis sa vii in adidasi si tu batman.
    2. Si lui Claudiu ia fost dor de tine.
    3. Claudiu ti-a promis ceva si se tine de cuvant.
    4. Claudiu nu ti-a povestit nici jumatate din cate avea sa-ti spuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. am avut baleriniiii ... a doua zi :D
    2. stiu da de acuma nu mai las eu sa treaca o mie de ani pana sa ne vedem, vin peste tine in camin si dorm macar o noapte:)
    3. stiu ce zici si ce faci , in tine eu am toata baza !
    4. imi dau seama, dar vii peste doua sapt la mine singuuuur si avem la dispozitie o noapte ! :D
    Si Alisu te pupa mult !

    RăspundețiȘtergere