12 aprilie 2010

4 Zile cu Mama

Pentru cateva zile, 4 la numar, a fost mama in vizita la mine. Cand nu o ai aproape zilnic si esti la mii de km departe, nu stii cum sa te bucuri de prezenta ei si nu stii cum sa acoperi in timp scurt atatea discutii , povesti si barfe. E incredibil cum persoana pe care o numeai strict mama, o ridici acum la rangul de cea mai tare tipa si ii impartasesti si cele mai intime secrete.
M-a surprins la ea acum pozitivismul si increderea cu care isi traieste viata ... E minunat sa vezi o femeie la 42 de ani ca nu se plange de probleme, de sanatate sau de datorii. E minunat sa o asculti cum repeta incontinuu in diverse contexe " nu ma plang, mie imi merge foarte bine " , " sunt cea mai norocoasa femeie de pe pamant" , " am o viata extraordinar de frumoasa " !! Doooamne, am 21 de ani si am momente cand mi se pare ca viata asta a mea e un colaps permanent, ca nu mai ies la lumina si cateodata se prapadeste totul iar ea ... ea e incredibila.
Cu cata naturalete ignora tot ce era rau in jurul ei si cu cata diplomatie depasea momente neplacute ...  Wow, sunt intr-o stare placuta de soc.
Evident cat a stat ea aici mi-am depasit propriul record la fumat pe zi,este cea mai tare companie la tigari. Fumeaza mult, este o placere pentru ea mai ales cand ii se atrage atentia asupra acestui lucru , raspunde atat de dezarmanta " si ce ? imi traiesc viata cum vreau si am propriile mele limite "
Bai !! e fenomenala, jur !
4 zile au trecut cum nu se putea mai repede dar am ingramadit in ele cat am putut ; iesiri, plimbari, terase, inghetate, shooping, cafele, fotografii si palavrageala, muuulta palavrageala.
Inca am ramas sub efectul " mama " chiar daca a plecat de 2 zile; am ramas usor descoperita in fata atmosferei si problemelor de care sunt inconjurata dar incerc cat pot sa imi induc macar un sfert din starea de spirit si mentalitatea sanatoasa a mamei mele.
Am simtit lipsa lui tata la maxim ! pentru ca un om mai bun si mai special cum e tatal meu nu exista ! ( no offence ! ) E tatal ideal care e dedicat trup si suflet familiei ; ne iubeste de moare pe mine si pe mama :)
I-am simtit lipsa pentru ca mi-e dor de el, pentru ca as fi vrut sa impartaseasca cu mama si cu mine momentele frumoase de aici si pentru ca fara el formula Croitoru nu e completa .
Pentru mine si pentru el mai cer un pic de timp si de rabdare... 
Te iubesc mama, te iubesc tati, imi este dor de voi si vreau sa va spun ca suntem cea mai minunata familie din lume si sunt mandra de voi !!!

3 comentarii:

  1. super tare tot ce ai scris...din suflet...si adevarat tot...ai o familie extraordinara in special mama ta pe care o stimez si o respect.e o femeie foarte frumoasa! si spun asta cu toata sinceritatea.te pup! nasol k nu ne mai intalnim si noi la un suc, la o tigara...in amintirea vremurilor mult apuse...numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc mihaela pentru gandurile frumoase :*:*:*:*:*
    stii cum e, cand nu esti langa oamenii de suflet atunci le simti lipsa cel mai mult si ii apreciezi si mai mult.
    mi-e dor de tine si sa stii ca nu am uitat ca ai fost the best friend pt mine
    pupiciiiiii.
    P.S. ai ocazia sa o vezi mai des pe mama mea decat mine

    RăspundețiȘtergere
  3. pai cum...cand am dat atatia bani sa ma invat, acum sa le las??? :)) :)) popici dulci...Cataloantza ta mica...:))

    RăspundețiȘtergere