22 aprilie 2010

Mitica si Luluta

Suna caraghios numele astea doua nu? Ei bine si personajele care le poarta sunt doua chestii mici. Una verde si unu albastru. Sunt doi papagali (perusi de aia de apartament) galagiosi si rai si certareti.

De ce zic de ei? Pentru ca nu mai sunt. Si nu, nu au murit ci, de prea mult bine , Mitica, masculul albastru si-a luat zborul spre inaltul cerului :)) A fugit din colivie si a abandonat-o pe Luluta lasand-o cu ciocul umflat.
Noi, de mila lu' Luluta si de dragul cuplului ce a fost candva " Miti&Lulu" am decis sa o pupam frumos pe frunte de " la revedere " si i-am dat drumul spre inaltul cerului, asemeni lui Mitica. Acuma daca s-or fi intalnit nu mai stiu. Asta s-a intamplat sambata dar pana azi nu i-am mai vazut, cu toate ca recipientul lor cu mancare e in continuare pe balcon.
Nu-mi ramane decat sa sper ca mai traiesc si acum si ca sunt bine-mersi impreuna, iar in cazul in care au sfarsit papati de vreo pisica ori de alte pasari mai mari  sper sa-si fi trait ultimele zile de viata in libertate si in natura asa cum se cade oricarei vietati de genu'.

Nu chinuiti pasarile si animalele in spatii mici in apartamente. Daca totusi va doriti sa le aveti in casa, ingrijiti-le, iubiti-le si aratati-le afectiune !
   

 In Memoriam Miti&Lulu , Aprilie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu