16 iunie 2011

12 Zile!!

Nu am mai scris de aproape 2 saptamani!! Omg! Ce fel de jurnalista vreau sa fiu eu daca de atat amar de zile nu am postat deloc?!
As putea sa incep sa povestesc cate ceva. Sau sa scriu ce pitici noi s-au mai ivit. Ori ce s-a mai intamplat in ultima vreme.
Habar nu am!

Pentru cine se intreaba, Alisu e ok. Alisu e linistita, e vesela, e optimista. Si foarte alintata :-)

Pana si acum, ma uit intr-o parte, in gol, si ma intreb " ce Doamne iarta-ma sa mai scriu?"  E grav!
Imi schimb commenturi cu Deea Dee si nu stiu cum se intampla, dar se leaga, evident, de iubire.
Eu mi-am cam epuizat ideile (expuse) despre dragoste, relatii, amor ghebos ... Si chiar ma gandeam intr-o zi ca eu, indiferent de ce simt si ce poveste traiesc, nu cred ca o voi posta, vreodata, aici, sub titluri romantice, roz, cu inimioare sau pupiciei ...
Imi place sa cred ( in ciuda faptului ca am un blog in care-mi prezint parti din viata) ca sunt o tip discreta in ceea ce ma priveste  ( lasa spranceana jos :p ) . Paradoxal, nu? :-))

Cred ca voi incepe sa urmaresc povestile de iubire din jurul meu :-)
Ale prietenilor. Ale familiei mele. Si o sa scriu despre ele. Drame sau happy-end-uri, realizari sau esecuri ... sunt curioasa cum isi traiesc oamenii povestea de iubire. Sau povestile de iubire.

Mi-a amintit prietena mea de Love and other drugs. In seara asta ma uit din nou, vi-l recomand si voua pentru ca actorii, Anne Hathaway si Jake Gyllenhaal formeaza, in film, un cuplu foarte misto. Sunt adorabili, sunt amuzanti si super draguti. Filmul e bun si impactul mesajului transmis e destul de puternic.

Pana la urmatoarea postare, o seara frumoasa si v-am pupat!


2 comentarii:

  1. Nu stiam eu de ce m-am trezit cu atatea add-uri in seara asta. Uite d-asta, ca-mi face Alissu reclama... Filmul e frumos, cat am vazut din el, astept sa vad finalul, ce se alege de povestea lor...
    Pauzele ajuta uneori, sa stii, nu e nevoie sa intri-n panica, uneori pauzele-ti dau mai multa energie si-ti amintesc de ce trebuie sa lupti pentru ce vrei.
    Te pup >:D<!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vrei ceva bun si de care nu te poti desparti iti recomand sa citesti Eat, pray, love nu incerca filmul pentru ca nu prea are legatura cu cartea. Filmul e ceva banal dar cartea e fantastica.

    RăspundețiȘtergere