28 februarie 2011

Reflectie

Nu ma intereseaza un barbat decat in masura in care cred ca-l stapanesc ca Femeie,in care cred ca sunt pentru el intr-un moment din viata o fiinta unica, de neinlocuit. Stiu ca sunt femei mai frumoase decat mine dar asta nu are nici o importanta, fiindca oricat de frumoasa ar fi o femeie, se poate ivi alta,intotdeauna, care sa fie si mai frumoasa.
Cred insa ca poate exista o sensibilitate si o inteligenta care pot insufleti in asa fel un fizic de pot crea o feminitate inegalabila.
Vreau sa stii ca sunt o personalitate azi, dar sunt departe de a fi  persoana perfecta, de fapt visul meu nu este sa fiu perfecta, nici nu cred in perfectiune, visul meu este sa fiu eu  insami, completa, echilibrata, care se bucura de ea si de tot ce-i intra in viata. Daca altadata acuzam cerul si pamantul si ii aratam cu degetul pe altii, astazi stiu ca doar eu sunt responsabila de tot ce traiesc si nu-mi aduc aminte de ultima suferinta. Asta fiindca nu prea mai ai cum sa te intalnesti cu suferinta in drumul tau, dupa ce ai cunoscut exceptia de la regula," viata adevarata", nimeni nu te mai poate rani sau dobori, nimic nu-ti mai sta in cale sa imbratisezi viata pe care ti-o doresti, la care visezi de mica.
Noi fetele/ femeile, ne-am uitat feminitatea, constranse de regulile sociale, de barbati frustrati si de parinti autoritari. Problema pe care nimeni nu o vede e ca, daca noi femeile ne-am pierdut feminitatea si barbatii si-au pierdut masculinitatea. Iar asta are un efect dezastruos asupra vietii noastre sociale, emotionale, spirituale, financiare.
Asadar, o femeie care isi exprima feminitatea, care este sociabila, care danseaza intr-un club, care are multi prieteni si multe pasiuni, careia ii place sexul, sampania, momentul, este o femeie usoara, care baga spaima in toti barbatii aparent puternici (smecheri), dar care considera tarfa orice femeie care stie ce vrea si nu poate fi controlata.
Barbatul se simte cel mai bine cand femeia este proprietatea lui si doar a lui, cand femeia este un obiect usor de manuit si care nu  creaza nelinisti existentiale. Hai sa fim sincere, carei femei nu-i place sa se imbrace elegant si sexy, sa ridice mana sus femeia careia nu-i place sa danseze si sa fie in centrul atentiei,carei femei nu-i place sa aiba un cerc social mare,carei femei nu-i place sa fie luata de focul pasiunii intr-o noapte de dragoste plina de orgasme.:)
Dupa acest moment de sinceritate, sa intrebam barbatii ce vor ei de la partenera de cuplu "ideala". Eu am mai pus intrebarea asta si am primit raspunsuri de genul: cuminte, gospodina, fidela, simpla,devreme acasa, care sa nu deranjeze in niciun fel "echilbrul relatiei" cu un gest sau o actiune. Cu alte cuvinte, barbatul vrea o femeie pe masura slabiciunii lui, pe care o poate controla si domina. Orice iese din acest tipar poarta eticheta de "curva".
Ceea ce ei nu inteleg este ca un barbat puternic nu are nevoie de validare si de aprobare din partea femeilor pe care le iubeste ;) Un barbat puternic este fericit atunci cand "femeia lui" isi exprima feminitatea in toata splendoarea ei, pentru ca stie ca feminitatea ei ii va amplifica masculinitatea lui. El se bucura cand ea este frumoasa, danseaza, socializeaza si se simte in acelasi timp protejata de barbatul care ii permite sa fie ea insasi.

Vreau sa devin femeia puternica, frumoasa, sociabila, atragatoare, plina de pasiune si feminitate dar care are sufletul plin cand se aseaza langa barbatul pe care il iubeste, care o iubeste si o protejeaza.


I need my soulmate :)

Meditez intr-o camera goala  cu un laptop si-o tigara ;))

4 comentarii:

  1. Felicitări pentru curajul de a fi sinceră și absolut normală! :) La drept vorbind totuși, sunt pline cimitirele de oameni de neînlocuit. Dacă vrei doar așa, pentru un moment, să te simți indispensabilă în viața cuiva, e o experiență ok, dar fără fantezii gen „pentru totdeauna”.

    Întradevăr, frustrarea ambelor sexe a creat realitatea în care trăim astăzi. ”Răzbunarea feministelor” din ultimii zeci de ani nu este însă o soluție și mă bucur că și femeile văd asta. Fiecare are partea sa de vină. Nu încerc să iau apărarea bărbaților, de mulți dintre ei îmi este mie jenă! :))

    Cineva spunea la un moment dat că nu contează cât de bun ești, ci contează cât de bun vrei să fii. Călătoria asta îți va aduce multe satisfacții și tot pe atât de multe răspunsuri surprinzătoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr o societate deschisa exista anumite reguli, majoritatea decide. Intotdeuna apar exceptii, exceptia poate deveni ea la un moment dat regula.Daca n ar exista exceptii n ar exista reguli si invers. Din simplu motiv, evoluam. Intr un fel sau altul in fiecare dintre noi exista un erou care tinde sa iasa la suprafata. Oamenii puternici sunt acei care sunt in societate ceea ce sunt, nu se comporta asemenea unor marionete de dragul "umbrelor, zgomotelor tematoare". Daca ne dorim sa ajungem pe varful unui munte avem nevoie de anumite unelte, numai ca acele unelte s au invechit, atunci le adoptam pe cele noi; Fidelitatea unei persoane nu consta in a respecta anumite idei preconcepute, consta in a ti respecta propria natura umana, doar asa putem deveni productivi, putem evolua.Fii ceea ce esti, fii acolo unde trebuie sa fii, acolo unde simti, acolo unde ti e locul....asta doar tu poti sa stii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cititorii tăi sunt mai inteligenți decât a-i crede, Alice! :) Îmi place cum gândești, Ștefane, mă regăsesc în vorbele tale! Fii ceea ce ești, este literalmente singurul lucru pe care îl poți face perfect! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde nu este cauza, nu este nici efect:)

    RăspundețiȘtergere