11 ianuarie 2011

Contract

Subsemnata, Croitoru Alice Ioana, declar azi, că voi face tot ce-mi stă în putinţă, pentru a mă apropia de realizarea dorinţelor mele şi a-mi atinge obiectivele.
Sunt constienta de efectele negative din exterior dar ele nu vor mai avea nici o putere asupra gândurilor si planurilor mele.
De acum inainte ma voi ocupa exclusiv de persoane, de lucruri pozitive si constructive.


Contract incheiat azi 11.01.2011
Semnat, Alice C.

12 comentarii:

 1. Schimba mai mult ,nu e suficient ,mai ai rani pe care nu le alini le scormonesti ,atentie !!!
  Primul lucru pe care l-ar face o fata frumoasa ca tine desteapta ,care are pretentii si chiar este instruita este sa nu fumeze .Esti fina rafinata .Tigara e vulgara in mana ta delicata ...
  Ce spui ai putere sa te gandesti la asta fara sa spui nu inainte de a gandi ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Schima fotografia ,este in regula si asta dar e de domeniul trecutului .Analizeaza mai mult lucrurile in profunzime.Nu da verdict si nu promite mult pana nu iti dovedesti tie.
  Nimic din ce iti propui nu faci pentru nimeni.Totul faci pentru tine.Elibereaza-te de sloganuri tipizate :gandesc pozitiv ,fac.. dreg.. sunt ...Aplica ,,statul in picioare" .Cuvantul tau sa fie lege pt tine si fermitate pentru cel care te citeste sau asculta .Ceea ce faci ,scrii,exprimi sa nu mai semene cu scrierile americane pline de vise optimiste ,(maculatura pentru vanzare cumparata de ratati).Succes!
  P.S. e doar o opinie,tu gandeste mult si fa cum trebuie ....

  RăspundețiȘtergere
 3. Apreciez foarte tare sustinerea si sfaturile care-mi9 sunt adresate ! Multumesc vietii ca mi scoate in cale persoane de calitate, inteligente si directe ! Voi schimba poza, ai dreptate, nu m am gandit la asta .... cat despre tigari ramane de vazut, nu vreau sa fiu ipocrita sa ti dau dreptate insa deocamdata asa ma simt bine ...ca mi afecteaza stilul sau nu imi asum asta ! Iti doresc numai bine, te imbratisez !

  RăspundețiȘtergere
 4. ,,Ce spui ai putere sa te gandesti la asta fara sa spui nu inainte de a gandi ?....''
  E nu vreau raspunsuri...
  Ce inseamna "citeste-ma si ma voi intoarce la tine "???
  Incerc sa te citesc printre randuri ,reactiile tale si raspunsurile imi spun deja mult ...
  succes!

  RăspundețiȘtergere
 5. Citeste ma si ma voi intoarce la tine a fost postat acum cateva luni ... si prefer sa tin esenta pentru mine

  RăspundețiȘtergere
 6. O Doamne ,nu raspuns nu ,eu am inteles esenta ....dar si asta era ceea ce nu mai trebuia sa se inteleaga .....

  RăspundețiȘtergere
 7. De ce intrebi? Nu pentru a obtine raspunsuri? Eu imi stiu raspunsurile !

  RăspundețiȘtergere
 8. P.S. Las sa se inteleaga ceea ce vreau sa se inteleaga, nimic mai mult ! Daca cineva interpreteaza cu totul altfel este absolut punctul lui de vedere . Nu e obligatoriu sa intelegem si sa interpretam la fel :)

  RăspundețiȘtergere
 9. Era vorba de evolutie (!!!!),nu o sa mai intru asta a fost tot ,de fapt nu ma intereseaza nimic din ce scrii ! E confuz ! Incapatanarea bat-o vina !

  RăspundețiȘtergere
 10. Esti un anonim, nu te cunosc ! Nu ti sunt datoare cu explicatii. De unde ai sa stii tu evolutia mea, de unde ai sa mi cunosti incapatanarea ? Din niste scrieri? E prea putin...
  Dintr-un jurnal public nu prea ai de ce sa ti dai seama ! Si nici pe mine nu ai cum sa ma cunosti in totalitate :)
  O zi minunata , sa ne'auzim cu bine !

  RăspundețiȘtergere
 11. P.S. Nu ai cum sa mi contesti mentalitatea si felul meu de a fi , nu ai cum ! Pentru ca pur si simplu suntem toti diferiti , suntem unici ca fiinte umane in toata lumea asta ! Nu accepta de la mine sa ti dau dreptate, nu astepta sa scriu ceea ce vrei tu sa citesti, nu se va intampla asta niciodata si nu pentru sunt incapatanata, ci pentru ca eu vad altfel lucrurile. Te invit sa faci absolut ce vrei, de asta iubesc eu libertatea ! Actiunea, timpul, spatiul, alegerile si mentalitatea ne apartin, hai sa nu ne copiem!

  RăspundețiȘtergere
 12. Alisssuuuu vezi ca anonimul asta al tau respecta intru totul caracterizarea unui criminal in serie!!!!!! ;)) ;)) ;)) Anonim 2 . :))))

  RăspundețiȘtergere